APK zonder afspraak!

Onder het genot van een kop koffie kunt u meekijken hoe onze APK-keurmeester uw voertuig keurt. Als er reparaties nodig zijn, bespreken we dat meteen met u. Desgewenst kunt u de reparaties ook zelf uitvoeren. Na betaling van de APK heeft u dan 10 dagen de tijd om uw auto opnieuw door ons te laten nakijken. Is de reparatie goed uitgevoerd, dan melden wij uw voertuig gratis af.

Banden

Goede banden zijn belangrijk voor het rijcomfort en uw veiligheid op de weg (denk bijvoorbeeld aan voldoende profiel en de juiste bandenspanning). PZ Autoservice in Bunschoten levert en monteert zowel zomerbanden als winterbanden van uitstekende kwaliteit. De demontage van versleten banden en het uitbalanceren van uw nieuwe banden is bij ons uiteraard ook in goede handen.

Onderhoud & reparatie

Gaat er opeens een alarmlichtje aan op uw dashboard? Of hoort u een raar geluid onder uw motorkap? Of is het gewoon weer tijd voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt? Tegen betaalbare prijzen voeren wij het onderhoud of de reparatie aan uw auto snel en vakkundig voor u uit. Wij zijn thuis in de reparatie en het onderhoud van alle merken. Ook beschikken wij over de modernste apparatuur, zodat wij precies kunnen vaststellen wat er mis is met uw auto. Zo bent u weer snel en veilig onderweg.

U kunt bij PZ Autoservice in Bunschoten terecht voor:

  • Kleine onderhoudsbeurt
  • Grote onderhoudsbeurt
  • Reparatie alle merken auto’s
  • Remmen, uitlaat, accu, schokbrekers
  • De,- en montage van uw banden
  • Balanceren van uw banden
  • Uitlezen van elektrische storingen
  • Reparatie van de elektrische storingen
Airco

Zeker in de zomer is de airco een essentieel onderdeel van uw auto: het maakt een zomerse rit een stuk aangenamer en veiliger, want u zit fris achter het stuur. U moet er toch niet aan denken dat – in de file naar uw werk op een warme zomerdag – de airco er opeens mee ophoudt. Laat daarom tijdig uw airco controleren of repareren. Ook voor het bijvullen van de airco kunt u bij ons terecht.

Wij ontvangen in ons bedrijf regelmatig klanten uit o.a. Bunschoten, Spakenburg, Amersfoort, Soest, Nijkerk en Baarn. Heeft u interesse in onze diensten? Rij dan gerust eens bij ons langs of bel voor vrijblijvende informatie.

Brochure

I am promo text. Click button to Download Brochure.

Pricing

I am promo text. Click button to Download Pricing table.

Save your Money

with Discount Specials and Auto Service Coupons